RED CHILLI

RED CHILLI Mhh lækker mad.

order food online

Recentreview


3 stars out of 1122 reviews

All reviews come from JUST EAT customers who've ordered from Red Chilli. Want to know more? Find out more.

19 Jun 2022 at 18:48 Fik kun halvdelen af min bestilling
25 May 2022 at 20:21 Positivt overraskende, maden smagte super godt
17 May 2022 at 20:13 Løg må godt skæres i indre stykker i stedet for lange trevler
2 May 2022 at 22:31 Leveringen tog 1.30t og maden var ikke særlig god.. Det plejer at være bedre
17 Apr 2022 at 21:30 Der var flere fejl i det jeg bestilte. Jeg havde bestilt mit naanbrød uden hvidløg, der var så alligevel hvidløg på, træls. Jeg havde bestilt samosa med kød, der var intet kød i. Og så kom min sodavand aldrig! Alt i alt en øv oplevelse!
16 Apr 2022 at 14:12 The food was fine, but when it arrived we were asked to pay another 50 k for delivery. Even though it had said 40 kr when we had bought it and given them our address - so 90 kr in total. I don't think that's all right as it was their own mistake.
30 Mar 2022 at 7:43 Valgte denne restaurant fordi de på Just-Eat opgav deres leveringstid til at være 45-55 min. Det viste sig så at de leverede maden efter 1 t. 35 min Vi blev på intet tidspunkt kontaktet af restauranten med info om at der var en så voldsom forsinkelse
1 Mar 2022 at 21:30 1,5 liters sodavand + naanbrød + raita manglede. Er ved leveringen kun opmærksom på den manglende sodavand, og jeg nævner det for buddet. Efter et kvarter, kommer han tilbage med en halv liters sodavand. Finder en anden restaurant til næste gang.
23 Feb 2022 at 19:49 Vi fik ikke vores Pepsi Max og Naanbrød. Det blev dog bragt til os efter vi ringede. Ellers god mad
22 Feb 2022 at 1:44 Maden var af ringe kvalitet og fladbrødet smagte af harsk stegeolie, kommer ikke til at bestille fra Red chilli igen.