RED CHILLI

RED CHILLI Mhh lækker mad.

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 1098 reviews
20 Jan 2022 at 0:35 Risene var kolde, sovsen var lun og samosaer brændt. Lidt trist at skulle smide sin mad i mikroovnen lige efter man har modtaget det.
13 Jan 2022 at 19:02 God og smagfuld mad som altid, og sødt personale, der som regel gør mig opmærksom, hvis der skulle opstå forsinkelser. De fortjener stor ros for deres gode service! :)
7 Jan 2022 at 19:31 Det tog ca. 1,5 time at få min mad leveret i stedet for 53 minutter. Det var dog ventetiden værd, virkelig lækkert som sædvanlig! Men der skal gøres noget ved leveringstiderne :)
4 Jan 2022 at 18:19 The delivery times are unaccaptable, the food is good but i am not sure whether it is worth waiting 2 hours :/
28 Dec 2021 at 21:24 Vi bestilte mad til levering hos restauranten kl 18:10 og der var en leveringtid på 55 min. Kl 1953 har jeg endnu ikke lodtaget mit mad, og 2030 er jeg kørt på arbejde , restauranten forventer at jeg skal stå til regnskab for dekne elendige servic
28 Dec 2021 at 20:29 Ikke alle rejer var renset og maden var tæt på smagsløs. Det tog 90 minutter for dem at lave maden, men det smagte ikke som var det lavet i dag. 90 minutter leveringstid, og så 15minutter forsinket stadig? Første og sidste gang der bestilles herfra.
27 Dec 2021 at 22:17 Bob Bob vil jeg sige … alt for sød korma — men okay… og ikke den Coca cola vi bestilte men Pepsi istedet …
24 Dec 2021 at 20:39 Siden siger levering 25-35 min. E-mail siger 30 min og maden kom efter 2 timer og4 min og var selvsagt kold.
28 Nov 2021 at 22:34 Very good food
23 Nov 2021 at 11:43 Var tidligere mit yndlingssted, men maden er slet ikke længere den samme. Kormaen smagte nærmest af ingenting og tikka masala var alt for stærk og slet ikke som en vanlig tikka masala. Selv naan brødene var af meget lav kvalitet. Kan ikke anbefales.
16 Nov 2021 at 1:15 Real neat munchies, just a wee bit on the fat side but else DELICIOUS !!!